Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Verhoomo Hippu


Verhoilupalvelua kotiin, konttoriin ja vapaa-ajalle. Persoonallisia kultahippuja olohuoneeseen, keittiöön, mökille tai vaikkapa veneeseen.

Kumpuilevien peltojen ympäröimässä pienessä hirsimökissä, vihreän uunin verstaassa toteutetaan pieniä ja suuria, arkisia ja juhlavampia unelmia, aina tarpeen, tilanteen ja vähän tyylinkin mukaan. Verstaan vartioinnista vastaavat vuoroin kissat ja koirat, toisinaan taas kukko, kanat ja lampaat, sisällä verhoomossa puolestaan vuoroin pryyliä ja vasaraa heiluttaa heikkonäköinen verhoilija, joka ah, niin suuresti nauttii työstään ommellessaan sisustustyynyjä tai sitoessaan jousista uutta perustusta nojatuoliin. Verhoomosta löydät myös tarvikkeet ja kangasnäytteet moniin tarkoituksiin.

Olipa kalusteesi vanha tai uusi, nojatuoli, keittiöjakkara, toimistokaluste, sisustustaulu, sängynpääty, veneenpatja tai jotain ihan muuta, ota rohkeasti yhteyttä niin voimme suunnitella yhdessä lisää. Toteutustavat, värit ja kankaat odottavat valintaasi. Olethan valmis unelmoimaan? 

https://verhoomohippu.net 

Soita: 0405293108

Jaa:

Seuraa minua: