Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tmi Saarnica


Yritykseni tarjoaa ratkaisuja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Klassinen homeopatia on yksilöllinen hoitomuoto, jossa keskitytään kunkin henkilön oireiden kokonaisuuteen eikä vain yksittäisiin oireisiin. Oireiden kartoitus tehdään haastattelemalla asiakas. Haastattelun tuloksena valitaan kunkin henkilön oirekokonaisuuteen parhaiten sopiva homepaattinen lääkeaine.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi kuuluvat ruuaksi luokiteltavat, puhtaat ja luotettavat lisäravinteet, jotka ylläpitävät terveyttä ja hyvää oloa. Tämän päivän ravinnosta ei valitettavasti saa kaikkea tarvittavia ravinteita, joten päivittäiseen ruokavalioon on hyvä lisätä hyvin imeytyvät, turvalliset lisäravinteet.

Keho kaipaa myös puhdistusta ja tasapainotusta. CellReset on luonnollinen ja tehokas kolmivaiheinen Lifestyleohjelma, jonka aikana aineenvaihdunta ja hormonitoiminta tasapainottuvat. Samalla se vaikuttaa positiivisesti terveyteen, energiatasoon sekä immuunijärjestelmään. CellResetin avulla pääset eroon ylimääräisistä kiloista ja opit syömään terveellisesti. Järjestän Lifestyle-ohjelmasta sekä yksilö että pienryhmävalmennuksia.

Hyvinvointi koostuu monesta asiasta. Pidä hyvä huoli kehostasi!

www.saarnica.fi 

Soita: 0408509485

Jaa:

Seuraa minua: