Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

PieniSuuri Idea


PieniSuuri Idea on pieni, mutta käytännönläheinen mainos- ja ideatoimisto Ulvilan maalaismaisemassa. Idea ponnahti yritysmuotoon vuonna 2011 keväällä. Taustalta löytyy jo useita satoja yritysilmeitä, painotuotteiden ja nettipuolen toteutuksia, kuvituksia, valokuvia sekä lehtitaittoja.

"Halusin alkaa ratkomaan yritysten mainontaongelmia. Yrityksen tunnettavuus ja luotettavuus perustuvat isolta osaltaan yrityksen ulkoiseen olemukseen. Ulkoasu viestittää ihmisille erilaisia tuntemuksia ja sen perusteella he tekevät ensimmäiset johtopäätöksensä yrityksestä. Siksi se kannattaa hoitaa hyvin jo ihan alkuvaiheessa.

Mainonnassa, kuten monessa muussakin alassa on monta sudenkuoppaa. Voit tahtomattasi laittaa rahaa kiinni mainontaan, joka ei palvele yritystäsi oikein. Miten saada suht edullisesti hyvää ja rakentavaa mainontaa? Minne budjetti kannattaa sijoittaa, jotta se parhaiten tavoittaa juuri sinun asiakkaasi? Tähän väliin haluan astua ja näyttää omaa osaamistani. Koko paketin saa halutessaan kauttani; Teipit löytyvät ajallaan yrityksen ikkunasta ja käyntikortit tuodaan pakettina suoraan kouraan. Työt laskutetaan vain tehdyistä tunneista ja mahdollista on ostaa vaikka vain yksi tuote, mikäli muut asiat ovat jo kunnossa.

Hyvin toteutettuna mainonta takaa tasaisen kassavirran pyörimisen."

 

www.pienisuuriidea.net 

Soita: 0408658835

Jaa:

Seuraa minua: