Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

ParaVita


Valmennukset ovat aina  vahvasti sidoksissa osallistujien käytännön työhön ja tuovat välittömästi uusia näkökulmia ja ratkaisuja joka päiväisiin tilanteisiin.

ParaVita auttaa lisäämään ymmärrystä työelämässä. Ymmärrystä yrityksen strategiasta ja sen näkymisestä käytännön toiminnassa, ymmärrystä esimieheen ja johtamiseen kohdistetuista odotuksista, ymmärrystä ihmisten erilaisuuteen ja ymmärrystä itseä ja omaa toimintaa kohtaan. Vasta ymmärrettyäsi voit vaikuttaa.

Keskeisinä valmennus menetelminä ovat ryhmävalmennus ja coaching. Parhaisiin lopputuloksiin päästään kokemuksemme mukaan silloin, kun kehittäminen on pitkäkestoista ja kun käytetään monipuolisesti erilaisia valmennusmenetelmiä prosessin kuluessa.

ParaVitan valmennusten tehoperustuu osallistujien aktiiviseen osallistumiseen valmennustilaisuudessa sekä sitä ennen ja sen jälkeen. Vaikuttavuutta syntyy silloin, kun itse oivallat, muutat toimintaasi ja iloitset onnistumisistasi.

ParaVitan valmennukset toteuttaa suurelta osin Mari Blomqvist (KM, CertifiedCoach, ACC). Mari on kuunteleva, innostava ja käytännönläheinen valmentaja. ParaVita uskoo verkostoitumisen voimaan ja tekee yhteistyötä monipuolisen osaajaverkoston kanssa. ParaVita löytää parhaat tekijät kullekin asiakkaalle.

www.paravita.fi

Soita: 0458990228

Jaa:


Paravita
Paravitan palveluita
Esimiesvalmennukset
Johdon sparraus
Työyhteisöjen valmennukset
Coaching ja muutosvalmennus