Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Little Sister


Little Sister
tarjoaa kuvituksia, graafista suunnittelua sekä julkaisujen taittamista sekä myy omia tuotteita.

Kuvittaminen:
Kuvitukset voivat olla pieniä tai isoja kohteita. Kuvitukset voivat elävöittää julkaisuja tai ne voivat olla vaikkapa sarjakuvia. Kuvia käytetään monipuolisesti erilaisissa painomateriaaleissa sekä sähköisessä markkinoinnissa.

Muutamia esimerkkejä kuvituksista:
- Porin Veturitallin päiväkodin seitsemän eläinhahmoa puuhissaan päiväkodin ovissa sekä porrasaulan isoissa banderolleissa.
- Satakunnan sairaanhoitopiirin Appe-maskotti seikkailee mm. sairaalan seinillä, kutsuissa ja sairaanhoitopiirin puuhalehdessä.
- Puuvillan Apteekin Pumpuli-maskotti on apteekin käytössä mm. seinällä, ikkunassa, värityskuvissa, tarroissa ja heijastimissa.
- MInna Yrittäjänainen -sarjakuvaa julkaistaan Suomen Yrittäjänaisten jäsenlehdessä.
- Suomen Yrittäjänaisten toimintaa esittelevän julisteen kuvitus ja taitto.

Graafinen suunnittelu ja taitto:
Erilaisten julkaisujen visuaalinen suunnittelu ja taittaminen – kirjat, lehdet, esitteet, julisteet, banderollit, roll-upit, flyerit...
Referenssejä esim: Satakunnan Sairaanhoitopiirin Vinkkeli-henkilöstölehti, Turun yliopiston Satakunnan talous -lehti, Sataedun toimintakertomus, UTU-konsernin esitteet ja messutarvikkeet.

Omat tuotteet:
Omia kuvitushahmoja, joista valmistetaan erilaisia painotuotteita, mm. kortteja, sisustustarroja tai -levyjä, muistipelikortteja, väritys- ja puuhalehtiä.

          

http://www.littlesister.fi 

Soita: 040 7096247

Jaa: