Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

JäsenetAvartamo

Kehon ja mielen hyvinvointia ammattitaidolla ja kokemuksella: stressinhallinta, logoterapia, tietoisuustaidot, Asahi Health® ja seasonal yoga.


aWINNER4 OY

aWinner Oy kasvattaa liiketoimintaasi; auttamalla sinua toimenpiteiden ideoinnissa, toteuttamisessa ja tuloksien saavuttamisessa. Kun haluat menestyä!COCOfashion

COCOfashion on naisten vaatteiden ja asusteiden verkkokauppa. Voit tilata meiltä Salossa sijaitsevan Villa COCO-kivijalkaliikkeen valikoimaan kuuluvia yksilöllisiä vaatteita ja PLUS-koon mallistoa.


Eveliinan polku

Eveliinan polku tarjoaa sinulle oman hyvinvoinninhetkesi, lihashuoltoa, stressi vähenee, rentoudut. Voit valita aktiivisen tavan Asahi- ja ©Kaunis Nainen- tunnit tai passiivisen asettuessasi hierontapöydälle. Tarjolla hyvinvointia myös ryhmille.


Finante Oy

Finante tarjoaa sähköistä taloushallinnon palvelua pienille ja keskisuurille yrityksille, monipuolisesti ja ammattimaisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden.

Hornborg Pirjo Maarit Tmi

Toimin liikunnan- ja terveystieteenopettajan pätevyydellä, PersonalTrainerin pontevuudella ja pilatesohjaajan perusteellisuudella Sinun ja kehosi hyväksi.


Kasvun Taika

Perheiden hyvinvointia tukeva yritys.


Kirjanpitopalvelu Laakso & Löfgren Oy

Yrittäjän paras ystävä on hyvä kirjanpitäjä! Kauttamme yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua perinteisesti tai nykyaikaisesti yrityksen tarpeisiin sovitettuna.


Lahden hiusklinikka

Lahden hiusklinikka on luonnonmukaisesti hoitava parturi-kampaamo.
Life Art Oy

LIFE ART OY on vuonna 1990 perustettu innovatiivinen taidekehystämö ja grafiikkamyymälä Helsingin Punavuoressa.
Novavisio

Työnohjaus- ja valmennusyritys erityisesti yrittäjille.


Omppupolku

Omppupolun palveluihin kuuluvat FLT Ravintovalmennus ja vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta.


ParaVita

ParaVita on valmennusyritys, joka auttaa ihmisiä löytämään innostuneisuuden ja tuloksellisuuden tekemiseensä. ParaVitan tavoitteena on vaikuttavuus arjen tekoihin.

Piukat Paikat

Naisten kuntosali. Meiltä myös jumpat ja pace-kiertoharjoittelu, personal trainer –palvelut, solarium, lisäravinne- ja treenivaatemyynti sekä verkkovalmennus.

Royalkestot

Royalkestot valmistaa ihoystävällisiä kestotuotteita päivittäiseen hygieniaan niin naisille kuin vauvoillekin. Valikoimasta löytyy myös pellavaiset kastemekot pikkuisen omaan juhlaan, kantoliinat sekä vauvanhoitotarvikkeet.


Sisustuksen Helmi

Outi suunnittelee ja toteuttaa sisustusratkaisuja ja rakennuspalveluja koteihin, yrityksiin ja julkisiin tiloihin.


Sisustusliike Dreams

Sisustusunelmia monenlaiseen makuun.
Tikkaus ja Tarvike Katja Minkkinen

Valikoimistani löytyy ompelutarvikkeet, kankaat, käsityönä valmistetut lahjatavarat. Lisäksi minulta saa yritys- ja seuratekstiilit brodeerattuna tai painettuna sekä liikelahjat. Myös korjausompelu kuuluu palveluihini.


True Colours Design

True Colours Design on suomalainen lifestyle-brändi, jonka ideologiana on tuoda värikkäillä sisustustuotteilla elämäniloa ja hyvinvointia jokaiseen päivään
Verhoomo Hippu

Verhoilupalvelua kotiin, konttoriin ja vapaa-ajalle. Persoonallisia kultahippuja olohuoneeseen, keittiöön, mökille tai vaikkapa veneeseen.


Verhoomo Pii-Kettilä

Verhoomo Pii-Kettilä on yhden naisen huonekalujen verhoiluun erikoistunut liike Tampereen Kaukajärvellä.