Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tytti Laine

Tytin päätoimintaa on yrittäjien liiketoiminnan, sähköisen liiketoiminnan sekä sähköisen markkinoinnin tukeminen. Hän ohjaa yrityksensä Develooppi Oy:n toimesta Yhdessäonnistujat-digiyhteisöä, joka on yrittäjyyteen ja yrityksen kehittämiseen tarkoitettu digiyhteisö, jossa osaavat, oppivat ja inspiroivat yrittäjät kohtaavat. Yhteisö tarjoaa runsaasti vinkkejä, voimaa ja verkostoja ajasta ja paikasta riippumatta.

Tytti toimi aiemmin kotitoimistostaan käsin ja koki vahvasti mm. yksinäisyyttä omassa arjessaan. Maailma muuttui Tytin liityttyä yrittäjien fyysiseen yhteisöön, josta hän löysi kanssakulkijoita, vertaissparraajia, virtaa ja verkostoja. Tytti päätti hyvin nopeasti, että tällaista on Todella Tärkeä saada mahdollistettua myös sellaisille yrittäjille, joiden vaihtoehtona ei ole toimia saman katon alla - mutta jotka voivat saada vahvasti tukea, virtaa ja vauhtia yhteydestä toisiin yrittäjiin verkkovälitteisesti. Tytti perusti Yhdessäonnistujat.fi-digiyhteisön keväällä 2016 ja iloitsee suuresti siitä, kuinka voi auttaa useita upeita yrittäjiä eteenpäin heidän yrittäjyydessään.

Yhdessäonnistujien jäsenyrittäjien auttamisen ohella Tytti keskittyy myös henkilökohtaisessa yrittäjävalmennuksessa olevien asiakasyrittäjiensä liiketoiminnan vauhdittamiseen. Bisnestä ei kuitenkaan kehitetä unohtamalla itse yrittäjää, hänen unelmiaan ja hänen (sekä hänen läheistensä) hyvinvointia. Kaikessa Tytin tekemisessä muistetaan siis aina sekä IHMINEN että RAHA.


Älä yritä yksin - onnistu yhdessä!

  

 

Jaa: