Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Valmennusmatka: Viimeinen valmennuskerta

| 28.7.2017

valmennusmatka|tytti laine|yrittäjyys|yrittäjä

Yrittäjä Piia Tuominen on mukana kanssani yrittäjävalmennusmatkalla, jonka tavoitteena on vauhdittaa Piian yritystoimintaa sekä lisätä Piian omaa ja hänen asiakkaidensa tyytyväisyyttä. Piia on ystävällisesti luvannut jakaa omia kokemuksiaan ja voit seurata matkan etenemistä blogikirjoituksina täältä Yhdessäonnistujien blogista. Piia julkaisee myös videoblogeja Yrittäjävalmentaja Tytti Laineen Facebook-sivulla, käy kurkkaamassa!

"Tämän tekstin kirjoittamisessa meni pidempään kuin muissa valmennusmatkan blogeissa. Olen pohtinut, mistä löydän oikeat sanat kuvaamaan olotilaani ja sitä kehityskulkua, mikä on tapahtunut tämän noin 4 kk:n valmennusmatkan aikana Tytin kanssa.

Minussa on lähtenyt liikkeelle monenlaisia sisäisiä prosesseja valmennusmatkan alettua. Yksi isoimmista on se, että tuntuu helpommalta pyytää apua ja toista näkökulmaa johonkin omaan pulmatilanteeseen. Tiedän sen olevan monelle meistä jonkinlainen haaste. Kuvittelemme, että täytyy yksin pystyä etenemään asioissa, ja että avun pyytäminen muilta on heikkoutta.

Olen oppinut tämän valmennusmatkan aikana, että on pikemminkin fiksua avata suunsa ja kertoa tilanteensa, ja kysyä toiselta ihmiseltä, voisitko auttaa minua löytämään ratkaisun tähän asiaan. Niin paljon nopeammin olen edennyt sen jälkeen, kun lähdin valmennusmatkalle Tytin kanssa, ja niin paljon hyvää tekevää sisäistä prosessointia on ollut käynnissä tämän matkan aikana, että olen todellakin ihan eri
pisteessä nyt kuin aloittaessani tämän matkan.

Tytin nimen yhteydessä näkee usein sanat ”yrittäjän onnistumisen vauhdittaja”. Allekirjoitan nuo sanat täysin. Olen kiitollinen kaikesta, mitä tämä valmennusmatka on tuonut tullessaan ja odotan mielenkiinnolla, mihin nämä viime aikoina alkaneet sisäiset prosessoinnit minut tulevaisuudessa vievätkään. Tulevaisuus näyttää valoisalta!"

Katso Piian valmennusmatkan videoblogit Yrittäjävalmentaja Tytti Laineen Facebook-sivulta!

Piia Tuominen on NLP-valmentaja, pian valmistuva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja Yhdessäonnistujat-digiyhteisön jäsen, jonka intohimona on auttaa asiakkaitaan elämään itsensä näköistä, astetta parempaa, säkenöivää elämää Astetta Parempi Elämä -yrityksensä kautta.

Jaa:

";
← Edellinen blogikirjoitus ← Edellinen Seuraava blogikirjoitus → Seuraava →
Valmennusmatka: 11. valmennuskerta Kolme vinkkiä istumatyötä tekevän pelastukseksi

Kirjoittajan aiemmat julkaisut

Kolme vinkkiä istumatyötä tekevän pelastukseksi
Valmennusmatka: 11. valmennuskerta
Valmennusmatka: 10. valmennuskerta