Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Valmennusmatka: 11. valmennuskerta

| 13.7.2017

valmennusmatka|tytti laine|yrittäjyys|yrittäjä

Yrittäjä Piia Tuominen on mukana kanssani yrittäjävalmennusmatkalla, jonka tavoitteena on vauhdittaa Piian yritystoimintaa sekä lisätä Piian omaa ja hänen asiakkaidensa tyytyväisyyttä. Piia on ystävällisesti luvannut jakaa omia kokemuksiaan ja voit seurata matkan etenemistä blogikirjoituksina täältä Yhdessäonnistujien blogista. Piia julkaisee myös videoblogeja Yrittäjävalmentaja Tytti Laineen Facebook-sivulla, käy kurkkaamassa!

"Valmennusmatkani Tytin kanssa on jo loppusuoralla. Yksi sparrauskerta vielä tätä matkaa jäljellä!

Viime aikoina olen erityisesti tykännyt siitä, että sparrauksissa on pidetty mielessä myös hyvinvointiin liittyvät asiat. Olen paljon työstänyt sekä mielessäni että paperilla sitä, miten voin pitää hyvinvoinnistani huolta arjessa.

Ihan liian paljon on huonosti voivia, väsyneitä yrittäjiä. Minusta on hienoa, että Tytti yrittäjien onnistumisten vauhdittajana huomioi sparrauksissa yrityksen kannattavuuden ja yrittäjän tuotteliaisuuden yms. lisäksi myös tämän hyvinvointipuolen. Niin kuin toki on järkevääkin huomioida myös sen kannattavuuden kannalta!

Itse olen tämän valmennusmatkan aikana esimerkiksi tehnyt sellaisen muutoksen arkeeni, että jätän kännykän yöksi keittiöön latautumaan enkä ota sitä yöpöydälle. Tämä oli minulle aiemmin pienimuotoinen ongelma, koska katselin vielä yömyöhään kiinnostavia verkkokurssivideoita, luin netistä artikkeleita yms. ja usein menin nukkumaan myöhemmin kuin alun perin olin ajatellut tämän netissä roikkumisen takia.

Olen tosi iloinen siitä, että muutin tämän tavan. Olen nyt iltaisin lukenut hetken aikaa kirjaa sängyn pohjalla sen sijaan että surffailisin netissä tai katselisin kurssivideoita siihen aikaan, kun pitäisi jo alkaa suunnata ajatuksia nukkumiseen. Tällaisen tavan muutos voi jostakusta tuntua tosi pieneltä asialta, mutta minulle tämä on tosiaan iso asia.

Toinen muutos minkä olen arkeeni tehnyt, on se, että olen tarpeen mukaan käynyt päivällä kävelyllä, jos on tuntunut siltä, että nyt eivät asiat työpöydän ääressä haluamallani tavalla edisty. Järkevämpi työpäivän tauottaminen on toinen minulle merkittävä ja hyvä muutos, joka on tapahtunut tämän valmennusmatkan aikana.

Hyviä asioita ja edistymisiä on kaiken kaikkiaan tapahtunut todella paljon. Olen kyllä melkoisen vakuuttunut siitä, että varsinkaan näin montaa edistysaskelta en vieläkään olisi ottanut, jos en olisi Tytin kanssa tälle valmennusmatkalle lähtenyt!"

 Seuraa Piian valmennusmatkaa videoblogien välityksellä Yrittäjävalmentaja Tytti Laineen Facebook-sivulta!

Piia Tuominen on NLP-valmentaja, pian valmistuva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja Yhdessäonnistujat-digiyhteisön jäsen, jonka intohimona on auttaa asiakkaitaan elämään itsensä näköistä, astetta parempaa, säkenöivää elämää Astetta Parempi Elämä -yrityksensä kautta.

Jaa:

";
← Edellinen blogikirjoitus ← Edellinen Seuraava blogikirjoitus → Seuraava →
Valmennusmatka: 10. valmennuskerta Valmennusmatka: Viimeinen valmennuskerta

Kirjoittajan aiemmat julkaisut

Kolme vinkkiä istumatyötä tekevän pelastukseksi
Valmennusmatka: Viimeinen valmennuskerta
Valmennusmatka: 10. valmennuskerta