Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Valmennusmatka: 10. valmennuskerta

| 5.7.2017

valmennusmatka|tytti laine|yrittäjyys|yrittäjä

Yrittäjä Piia Tuominen on mukana kanssani yrittäjävalmennusmatkalla, jonka tavoitteena on vauhdittaa Piian yritystoimintaa sekä lisätä Piian omaa ja hänen asiakkaidensa tyytyväisyyttä. Piia on ystävällisesti luvannut jakaa omia kokemuksiaan ja voit seurata matkan etenemistä blogikirjoituksina täältä Yhdessäonnistujien blogista. Piia julkaisee myös videoblogeja Yrittäjävalmentaja Tytti Laineen Facebook-sivulla, käy kurkkaamassa!

"On kyllä ollut huisin hieno valmennusmatka Tytin kanssa tähän asti! Kaksi sparrauskertaa vielä jäljellä!

Monet asiat ovat selkiytyneet Tytin kanssa sparratessa, kuten oli toiveenakin aloittaessani tämän valmennusmatkan. Tärkeimpinä valmennuksen aikana tähän mennessä tapahtuneina asioina koen sen, että pitkään vatvottuani ensimmäinen verkkokurssini on konkreettisesti alkanut ja meneillään. Se on minulle todella iso asia.

Minusta on ihanaa, kun Tytti heittää haasteita ja hänellä on taito kysyä hyviä kysymyksiä. Vaikka itsekin saan paljon palautetta siitä, että kysyn hyviä kysymyksiä, niin tämän valmennusmatkan aikana on tullut selväksi, että valmentajallakin on todella tärkeää olla valmentaja! Vieläkin tärkeämpää uskon tämän olevan muiden alojen yrittäjille.

Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, että aina sparrauskerran päättyessä minulla on ollut selkeä tehtävälista itselleni. Tykkään myös siitä, että Tytti lähetti tämän valmennusmatkamme alkaessa valmiin pohjan yhteenvedon tekemistä varten (täytettäväksi sparrauskerran jälkeen) ja myös tilannekatsauksen tekemistä varten (täytettäväksi ennen seuraavaa sparrauskertaa).

Näistä olen tykännyt siksi, että on pysynyt itsellekin todella selkeänä, mitä olen aikonut tehdä ennen seuraavaa tapaamista, mitkä asiat ovat edistyneet ja mihin asioihin on täytynyt vielä paneutua ennen seuraavaa sparrausta.

Kertaakaan ei ole tullut hämmennystä sparrauskertojen välillä, että mitä aioinkaan tehdä ennen seuraavaa kertaa, kun olen täyttänyt yhteenvedon sovitusti tapaamisen jälkeen. Myös aloituskysely, jonka sain sähköpostiini tiedostona aloittaessamme sparrausta, oli tosi hyvä ja selkeyttävä. Tulostin sen itsellenikin talteen täytettyäni sen. Olen oikeastaan useamman kerran palannut katsomaan, mitä kaikkea siihen alkujaan täytin.

Huisin kiinnostavaa on ollut kulkea tätä valmennusmatkaa Tytin kanssa. Olen ollut hurjan tyytyväinen tapaamisiimme ja kaikkeen siihen kannustukseen mitä olen Tytiltä saanut. Erityisen kiitollinen olen myös oivalluksista, joita keskusteluissamme on minulle syntynyt.

Toiseksi viimeinen kerta siis lähestyy. Nyt minun onkin käytävä hommiin ja tehtävälistani kimppuun, jotta saan valmiiksi itselleni viime tapaamisessa asettamani tehtävät!"

 Seuraa Piian valmennusmatkaa videoblogien välityksellä Yrittäjävalmentaja Tytti Laineen Facebook-sivulta!

Piia Tuominen on NLP-valmentaja, pian valmistuva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja Yhdessäonnistujat-digiyhteisön jäsen, jonka intohimona on auttaa asiakkaitaan elämään itsensä näköistä, astetta parempaa, säkenöivää elämää Astetta Parempi Elämä -yrityksensä kautta.

Jaa:

";
← Edellinen blogikirjoitus ← Edellinen Seuraava blogikirjoitus → Seuraava →
Valmennusmatka: Yhdeksäs valmennuskerta Valmennusmatka: 11. valmennuskerta

Kirjoittajan aiemmat julkaisut

Kolme vinkkiä istumatyötä tekevän pelastukseksi
Valmennusmatka: Viimeinen valmennuskerta
Valmennusmatka: 11. valmennuskerta